Rakennettu rakkaudella

HEVOSET JA PONIT
Meillä asuu toinen toistaan hurmaavampia hevos- ja ponipersoonia, joihin sinullakin on mahdollisuus päästä tutustumaan halutessasi.


NUKSU

Pieni ja pilkullinen Nuksu on rauhaa ja rapsutuksia rakastava pieni ponipoika.  Se toimii luotettavana pienten lasten diesel-tyyppisenä ratsuna.


LILLI

Lilli-neiti on herkkä ja sydämellinen prinsessaponi. Tästä ponista huokuu hyväntahtoisuus ja mielellään se olisikin aivan kaikkien kaveri. Liikkeissään Lilli on tarmokas ja säpäkkä, ihan erilainen, kuin ystävänsä Nuksu. Lillin mielestä maailmassa voi olla paljon jännittäviä asioita, joten se tarvitsee varman ja rauhallisen käsittelijän.


LEENU

Pikkuponien Ferrari! Rohkeille ja reippaille pikkuponikokoisille piloteille. Ehkä maailman itsevarmin ja rohkein poni. Mitä tahansa jossain lähistöllä tapahtuukaan, on tämä poni neiti pikaisesti paikalla katsomassa ja mielellään osallistumassa. Leenu ei kysele, vaan tekee tarvittaessa päätöksiä, jos käsittelijä epäröi.


HERCULES

Olemus antaa lupauksen tuhmuuksista, mutta lupaukset ovat lunastamatta ja hyvä näin.


VOMMI

Suber sympaattinen Vommi on kimpale kultaa. Se on rehellinen, nöyrä ja ahkera, emännältä kysyttäessä "melko täydellinen rakkauspakkaus".


VAPPU

Oman arvonsa tunteva minimatami (suomenpienhevonen), joka palauttaa tarvittaessa maanpinnalle niin lajitoverinsa, kuin omat taitonsa yliarvioivat kaksijalkaiset olennot. Vapussa asuu myös hevosmaailman Ulla Taalasmaa, eikä siltä jää mikään asia huomaamatta. Tämä ainutlaatuinen tamma on luotettava äitihahmo, joka mieluusti hyysää niin omat, kuin muidenkin varsa-vauvelit.


PEPPI

Jonain päivänä pomminvarma alkeisratsu, kun taas toisena hurja ja kuuma esteratsu (ainakin omasta mielestään).


ELVIS

Joukkohurmaaja! Pikku-Elvis ei olekaan mikä tahansa peräkammarin mualaispoikanen, vaan ihka ehta jalostusnumerollinen siitosori. Hurmaavat ja kaikinpuolin hyvät rotunsa edustaja minishettistammat luultavammin toivotetaan tervetulleeksi treffeille kesäkautena 2022. ..."Love Me Tender"...