Rakennettu rakkaudella

HEVOSET JA PONIT




Meillä asuu toinen toistaan hurmaavampia hevos- ja ponipersoonia, joihin sinullakin on mahdollisuus päästä tutustumaan halutessasi.


LILLI

Lilli-neiti on herkkä ja sydämellinen prinsessaponi. Tästä pikkuisesta ponista huokuu hyväntahtoisuus ja mielellään se olisikin aivan kaikkien kaveri. Lillin mielestä maailmassa voi olla paljon jännittäviä asioita, joten se tarvitsee varman ja rauhallisen käsittelijän.


LEENU

Pikkuponien Ferrari! Rohkeille ja reippaille pikkuponikokoisille piloteille. Ehkä maailman itsevarmin ja rohkein poni. Mitä tahansa jossain lähistöllä tapahtuukaan, on tämä poni neiti pikaisesti paikalla katsomassa ja mielellään osallistumassa. Leenu ei kysele, vaan tekee tarvittaessa päätöksiä, jos käsittelijä epäröi.


LASSE

Subershettis hieman standardia isommassa paketissa. Lasse on koulutustasoltaan He b-A ja hyppää n. Re 50cm. Ajopuuhat ovat tämän ponin mielestä mukavaa vaihtelua ja toimii niin reen, kuin kärryjenkin kanssa. Lassella on välillä omia ajatuksia tekemisestä ja tehtävistä. Voi olla, että esim. pieni välipalatuokio on jossain hetkissä enemmän Lasse-ponin mielessä, kuin lasten ajatukset tekemisestä. Jo hieman osaavammalle pilotille mahtava ratsu.


VOMMI

Suber sympaattinen Vommi on kimpale kultaa. Se on rehellinen, nöyrä ja ahkera, emännältä kysyttäessä "melko täydellinen rakkauspakkaus".


VAPPU

Oman arvonsa tunteva minimatami (suomenpienhevonen), joka palauttaa tarvittaessa maanpinnalle niin lajitoverinsa, kuin omat taitonsa yliarvioivat kaksijalkaiset olennot. Vapussa asuu myös hevosmaailman Ulla Taalasmaa, eikä siltä jää mikään asia huomaamatta. Tämä ainutlaatuinen tamma on luotettava äitihahmo, joka mieluusti hyysää niin omat, kuin muidenkin varsa-vauvelit.


ELVIS


Joukkohurmaaja! Pikku-Elvis ei olekaan mikä tahansa peräkammarin mualaispoikanen, vaan ihka ehta jalostusnumerollinen siitosori. Hurmaavat ja kaikinpuolin hyvät rotunsa edustaja minishettistammat luultavammin toivotetaan tervetulleeksi treffeille kesäkautena 2022. ..."Love Me Tender"...