Rakennettu rakkaudella

KOTIELÄINPIHAEläimet ja henkilökunta kiittää vilkkaasta kesäkaudesta 2020, avaamme jälleen ovemme 1.6.2021! Ryhmiä otamme vielä elokuun ajan vastaan ennakkovarauksella (min10hlö), kannattaa myös seurailla ilmoitteluamme esim. Facebookissa :)


Kotieläinpihamme palvelee teitä 2020 kesä-heinäkuun ajan viikon jokaisena päivänä 10-17. (Juhannuksena huilimme hetkisen ja olemme suljettu pe 19-su 21.6.)

Pääsylippu on 8e/hlö ja alle 2-vuotiaat vierailevat maksutta, MLL:n jäsenkorttia vastaan saa 3e:n alennuksen pääsymaksusta

Meillä voit kohdata esim. ylämaankarjaa, minipossuja, kanoja, riikinkukon, riikinkukkokyyhkyjä, lampaita, alpakoita, vuohia, ankkoja, kalkkunoita, kanoja, kaneja, hevosia ja aasin. 

Aidatulla kotieläinpihan alueella voit omaan tahtiin tutustua eläimiimme. Jotta vierailunne olisi mahdollisimman miellyttävä, toivomme teidän huomioivan muutaman seikan, koska me välitämme, teistä ja eläimistämme.

Eläinten aitauksiin tai häkkeihin ei saa mennä, eikä eläimiämme ruokita/anneta makupaloja asiakkaiden toimesta. Eläimemme ruokitaan aina isäntäväen tai eläintenhoitajan toimesta säännöllisinä ruokinta-aikoina juuri kyseisen yksilön tarpeet huomioiden.

Mahdollista koira-ystävääsi, tai muita lemmikkejäsi et voi ottaa mukaan kotieläinpihaamme. Haluamme taata ettei kenenkään eläimistämme tarvitse pelätä omassa kodissaan. Huomioithan riittävän ilmavaihdon ja raikkaan veden saannin ystävällesi, jos hän jää autoosi odottamaan sinua.

Pääsylippu maksetaan ennen kotieläinpihaan siirtymistä sen yhteydessä olevaan kesäkahvilarakennukseen. Kahvilastamme saat ohjeita vierailullesi ja tietenkin herkullista maisteltavaa esim. juuri sinulle paistettujen vohveleiden tai vaikkapa jätskin merkeissä.

Lapset vierailevat aina vanhempiensa vastuulla. Liikuthan kotieläinpihallamme lapsesi kanssa yhdessä. Kotieläinpihalla liikutaan rauhallisesti, kunnioittaen eläimiä.

Kotieläinpihan sisäpuolella on erillinen museorakennus wanhoine aarteineen. Vierailu museossa sisältyy pääsylippumme hintaan.

Voit kääntyä mieltäsi askarruttavan asian kanssa aina henkilökuntaamme, tai olla tilan isäntäväkeen yhteydessä.


Muutokset mahdollisia