Rakennettu rakkaudella

Hevostoiminta

Tarjoamme hevospalveluita ympäri vuoden


TALUTUSTUOKIO    

Poni tai hevonen odottaa sinua valmiina ratsastuskentällä. Voimme halutessasi myös käyttää ajan, tai osan siitä hoitamiseen.

Kesto: n.0,5h Hinta: 20€


HEPPAILUHETKI

Tunnin pituinen ohjattu hevostoimintahetki. Sen aikana voimme tutustua hevoseläimiin, hoitaa, kokeilla ratsastusta, opetella tallipuuhia jne.

Kesto: n.1h Hinta: 25€


RATSASTELLEN

Pääset ohjatusti kokeilemaan ratsastusta, sekä osallistumaan ratsusi hoitamiseen. Ratsastamme taitojesi karttuessa maastossa ja esteillä sileällä työskentelyn lisäksi. (Max. 3 ratsukkoa samaan aikaan.)

Kesto: n.1,5h (ratsailla n.45-60min) Hinta: 30€


HEVOSTELLEN

Heppakerhotoiminta innoikkaille hevostelijoille tai pienen ponikärpäsen pureman saaneille. Seuraile ilmoitteluamme, tai kerää oma porukka kasaan (väh. 3 osallistujaa,12€/hlö).

Kesto: n.1h Hinta: 36€


RATSASTUSKENTÄN VUOKRA

Tilamme ulkopuolisille ratsukoille ennalta sovittuna ajankohtana. Käytössänne on esim. Hallahuhdan estekalustoa ja muutamia erikoisesteitä.

Kentän vuokraaja vastaa omasta ja hevosensa vakuutusturvasta sekä aiheuttamistaan vahingoista (esim. ratsastuspeilin rikkoutuminen).

Kesto: 1h Hinta: 10€/ratsukko


TALLI/PIHATTO/LAIDUNPAIKKA

Kysy rohkeasti, niin pähkäillään voisimmeko tarjota hevosellesi parhaan mahdollisen palvelun teidän tarpeeseenne.


Ajankohtaista-välilehdeltä löytyy tietoa esim. tulevista tapahtumista, kursseista, leireistä ja kerhoista.


Maksut käteisellä (varaathan tasarahan) tai laskutuksella (lisäämme laskuihin 5€:n laskutuslisän). Hinnastomme hintoihin lisäämme +5€:n sisaruslisän tarvittaessa. Hintamme sisältää alv:n.

 
 


Muutokset mahdollisia