Emilian ja Pasin esittely

28.06.2019


Emilian ja Pasin esittely.


Nyt olisi kahden viimeisen henkilöesittelyn vuoro, jonka jälkeen pääset blogissa näkemään millaista kesää täällä Korholassa vietetään. 

Ensimmäisenä esittelen teille kesätyöntekijämme Emilian. Vaikka Emilia aloitti työt vasta ihan äskettäin, hänellä on jo homma hallussa. Aurinkoisella ja reippaalla Emilialla on kahvilamyynnistä ja asiakaspalvelusta kokemusta aiemmasta kesätyöstä ja sen kyllä huomaa. Emilialla on mahtava asenne myös uusiin asioihin ja siitä täällä Korholassa erityisesti pidetään. Emilian työtehtäviin kuuluu samanlaiset työtehtävät kuin minulla ja Lauralla, esim. niistä tärkeimpänä kahvilassa palveleminen.


Viimeiseksi saatte tutustua Pasiin. Pasi on ollut Maalaiskartano Korholassa auttelemassa jo monien vuosien ajan, ja hän onkin merkittävä henkilö täällä. Pasi on usein heti paikalla, jos Korholassa tarvitaan apua asiassa kuin asiassa. Pasi on Korholan voimamies ja hänen hommiinsa kuuluu siis esim. Rakennustyöt. Ajoittain Pasi tekee hommia Teron kanssa ja nuo kaksi ovatkin lyömätön tiimi. Kuten jo sanoin, Pasi on tärkeä osa Korholaa, ja hänen työtään arvostetaan paljon.
Nähdään seuraavan postauksen merkeissä!


Siiri.