Kesä 2021 :)

10.06.2021

Kesä Korholassa on startannut vauhdikkaasti. :)

Hevoset kirmasivat kesälaitumelle tanner tömisten. Alkupöhinöiden jälkeen päivät ovat soljuneet syöden ja voikukkameressä torkkuen.

Kuisma-vaaria odotti yllätys pitkän talven jälkeen. Tilalle vasta muuttaneiden karitsojen kaitseminen on luotettu pappa-lampaan vastuulle. Huh, kiirettä piisaa!

Tilan uuden pääkukon Juniorin virkaanastujaisia on päästy pitämään aurinkoisessa säässä. Lämpimästä kelistä ovat nauttineet muutkin, sillä minipossu Elmeristä on kuoriutunut oikea auringonpalvoja. Eläintenhoitajat ovatkin suunnitelleet laittavansa Elmerin massuun aurinkorasvaa, jottei possukka kärvennä itseään.

Helle on vaatinut myös veronsa. Yleensä aktiiviset ja alati kepposia keksivät vuohetkin ovat tyytyneet vain köllimään vierekkäin. Hyvää aikaa punoa juonia viileämpien päivien varalle!

Alpakkapojat Emil ja Edward saivat uuden kesälookin eläintenhoitajan tarttuessa keritsimiin. Pojille jätettiin kuitenkin tämän kesän tyylikkäimmät takatukat.

Komeudessa alpakoiden kanssa kilpailee Risto riikinkukko, joka riikinkanojen puuttuessa esittelee upeaa laahustaan päivittäin riikinkukkokyyhkyille. Kesähurmiossa haahuileva Risto varmaan miettiikin, "Lintu, kuin lintu."