Korholan isäntäväki

12.06.2019

Teron ja Heinin esittely.

Tänään olisi vuorossa Maalaiskartano Korholan isännän ja emännän, Teron ja Heinin, esittely. He pitävät paikkaa pystyssä ja sen takia tekevät todella monia hommia täällä Korholassa. Jos on kiinnostusta siitä, minkälaisia töitä he tekevät, jatkahan lukemista! 


Maalaiskartano Korholan isäntä tuntee paikan varmasti parhaiten koko henkilökunnasta, sillä kartano on Teron lapsuudenkoti. Teron työtehtäviin korholassa kuuluu kaikkein raskaimmat työt, ja niitä ovat huolto- ja rakennushommat, rakennustyöt sekä peltotyöt. Näiden lisäksi Terolta hoituu eläimistä huolehtiminen ja tarvittaessa lippujen myyminen kahvilassa!
Terolta onnistuu siis tehtävät laidasta laitaan, mutta yksi heikkous häneltäkin löytyy, nimittäin ruuanlaitto. Jos siis satut näkemään kahvilassa hieman vinksahtaneen näköisiä possumunkkeja, tiedät kenen tekemiä ne ovat!


Teron apuna Korholassa on paikan emäntä, Heini. Heiniltäkin löytyy taitoa hommaan kuin hommaan ja kaikista niistä tehtävistä on vaikea erotella tärkeimmät. Yksinkertaisesti sanottuna Heini huolehtii, että kaikki toimii ja yritys rullaa. Esimerkkejä hänen työtehtävistään ovat muiden työntekijöiden opastaminen, eläinten hoitaminen ja ryhmävierailujen pitäminen. Täytyy kuitenkin muistaa, että Heini voi tarvittaessa hoitaa vaikka peltotyöt.
Teron onneksi Heini tekee myös suurimman osan (kaikki) keittiöhommista, eli ei hätää, possumunkkeja ja muita leivonnaisia on turvallista syödä!


Heini, kuten ei varmaan Terokaan, kutsu Korholassa olemista työkseen, vaan pikemminkin elämäntavaksi. Useimmat heidän arjen askareistaan liittyvät nimittäin jotenkin sekä työhön Korholassa, että elämiseen Korholassa. 

Siiri