Lauran ja Valtterin esittely

17.06.2019


Aurinkoinen tervehdys Korholasta! Tämän päivän postauksessa esittelyvuoroon pääsevät Maalaiskartano Korholan työharjoittelija vuosimallia 2019, Laura, sekä Korholan "pikkuisäntä" Valtteri. 


Laura on ollut täällä Korholassa apurina jo huhtikuusta lähtien ja hän jatkaa vielä elokuun loppuun. Laura opiskelee kiinteistönhoitoa, eli hänen erikoisalaan kuuluu luonnollisesti korjaus- ja huoltohommat. Niiden lisäksi Laura on paljon tekemisissä kotieläinpihan eläinten kanssa. Hän on ratsastanut jo pitkään ja kiinnostusta muihinkin eläimiiin on löytynyt jo pienestä pitäen. Laurasta onkin ollut iso apu Korholan eläinten hoidossa. Toisin kuin paikan muu henkilökunta, Laura uskaltaa olla tekemisissä suurimpien lintujenkin, kuten kalkkunoiden kanssa!
Laura hallitsee myös kotieläinpihan eläinten esittelyn asiakkaille ja hän onkin jo muutaman opastetun kierroksen päässyt ryhmävieraille pitämään. 


Vaikka Valtteria ei näe kotieläinpihalla yhtä usein kuin toisia, tärkeä osa Korholaa hän kuitenkin on. Maalaiskartano Korholassa on yllin kyllin nurmikkopinta-alaa, ja Valtterin ansiosta paikka ei muutu niityksi vaan nurmi pysyy sileänä koko kesän. Jos ei pysy, nyt tiedätte kenelle kertoa siitä. Valtteri toimii siis paikan puistomestarina, mutta pikkuisännän voi myös nähdä muiden apuna työssä kuin työssä.

Siiri